Over TSS

Wie zijn wij

 

Mijn naam is Jasper Smit, eigenaar van TSS, 29 jaar oud en sinds 2011 actief als tennisleraar op TV Dauwendaele. Vanaf april 2020 geven wij ook training op LTC de Schenge en TV Veere.

Zelf ben ik als jeugdspeler ook begonnen op TV Dauwendaele. Al snel ben ik bij een tennisschool op LTC DOS (Vlissingen) gaan trainen, waar ik tot mijn 17e tennistrainingen heb gevolgd. Daarna ben ik naar het CIOS in Goes gegaan en heb ik daar de tennisopleiding A en B gevolgd.

 

Ik ben zelf nog erg actief in het wedstrijdcircuit.

Zo heb ik deze winter meegedaan aan de wintercompetitie op LTC de Schenge/ LTC de Stoof.

Van het voorjaar speel ik zaterdag (LTC de Schelde) heren en mix (LTC de Schenge) competitie.

Ik speel ook nog mee als invaller in de landelijke competitie (MLTC) op de zondag.

Van het najaar ben ik actief in de heren hoofdklasse (TV Veere).

 

 

 

 

Mijn naam is Raoul Flipse en ik ben 30 jaren jong. Een geboren en getogen Zeeuw en komend uit een sportieve familie. Als kleine jongen maakte ik kennis met tennis doordat mijn ouders besloten om deze prachtige sport te gaan beoefenen. Al snel vond ik het spelletje zo leuk dat ik het zelf ook wilde gaan doen. In mijn begin periode werd er veel georganiseerd en was ik vaak op de club te vinden. Van trainen, vrijspelen, gezellige spelletjes middagen, competities tot aan tenniskampen, ik was overal bij. Aangestoken door het “tennisvirus”. Wat tot nu toe resulteert in een speelsterkte enkel 4 en in de dubbel 3.

 

Momenteel ben in niet alleen bezig binnen de tennis door mijn uren te maken als trainer, maar zelf vind ik de sport ook nog te leuk om te spelen. Zo probeer ik regelmatig op de baan te staan om mijn wedstrijden te spelen zoals in de wintercompetitie. Ook speel ik competitie op zaterdag bij L.T.C. de Schelde op zaterdag en probeer ik her en der nog wat toernooien te spelen.

Wij verwelkomen jullie graag op de banen van TV Dauwendaele, LTC de Schenge en TV Veere!

 

 

Mijn naam is Ferry Sonnemans, 33 jaar en woonachtig in Vlissingen.  
Ik ben al ruim 10 jaar full-time werkzaam als tennisleraar op meerdere verenigingen. Momenteel verzorg ik zelfstandig de tennislessen op Tennisclub Walcheren, LTC de Westkaap en LTV Lewedorp. Daarbij geef ik ook nog 2 dagen les op Schouwen-Duiveland voor een tennisschool.

Naast het lesgeven speel ik competitie en af en toe nog een toernooi. Dit seizoen speel ik voor Veere HEREN 1 (zaterdag) .


Ik kijk er naar uit om samen te werken met Tennisschool Smit. Ik ga op de donderdagen de lessen verzorgen op TV Veere.

Ik zie jullie graag allemaal op de tennisbaan!