top of page

Over TSS

Wie zijn wij

 

Mijn naam is Jasper Smit, eigenaar van TSS, 31 jaar oud en ruim 10 jaar ervaring met het geven van tennislessen in de regio voor uiteenlopende doelgroepen: de allerjongsten, ouderen, recreanten en wedstrijdspelers. Mijn stijl van lesgeven is te kenmerken als persoonlijk, energiek, positief en opbouwend, waarbij ik de balans vind tussen inspanning en ontspanning. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het uitbouwen en promoten van tennis in de regio, zo blijkt uit de aansluiting van verschillende tennisverenigingen bij de tennisschool.

 

Ik zet mijn kennis en ervaring in met het promoten van de tennissport op de clubs. Dit zal ik doen door Schooltennis, jeugdactiviteiten (voor bestaande leden en ledenwerving), clinics (junioren en senioren) te verzorgen en uiteraard de tennislessen (voor alle doelgroepen ).

Zelf ben ik nog erg actief in het wedstrijdcircuit.

 

 

_MG_9615LR Edit.jpg

 

 

Mijn naam is Raoul Flipse en ik ben 32 jaren jong. Een geboren en getogen Zeeuw en komend uit een sportieve familie. Als kleine jongen maakte ik kennis met tennis doordat mijn ouders besloten om deze prachtige sport te gaan beoefenen. Al snel vond ik het spelletje zo leuk dat ik het zelf ook wilde gaan doen. In mijn begin periode werd er veel georganiseerd en was ik vaak op de club te vinden. Van trainen, vrijspelen, gezellige spelletjes middagen, competities tot aan tenniskampen, ik was overal bij. Aangestoken door het “tennisvirus”. Wat tot nu toe resulteert in een speelsterkte enkel 4 en in de dubbel 3.

 

Momenteel ben in niet alleen bezig binnen de tennis door mijn uren te maken als trainer, maar zelf vind ik de sport ook nog te leuk om te spelen. Zo probeer ik regelmatig op de baan te staan om mijn wedstrijden te spelen zoals in de wintercompetitie. Ook speel ik competitie op zaterdag bij L.T.C. de Schelde op zaterdag en probeer ik her en der nog wat toernooien te spelen.

Wij verwelkomen jullie graag op de tennisbaan!

 

 

Raoul Flipse.jpg

Mijn naam is Ferry Sonnemans, 36 jaar en woonachtig in Vlissingen.  
Ik ben al ruim 10 jaar full-time werkzaam als tennisleraar op meerdere verenigingen. Momenteel verzorg ik zelfstandig de tennislessen op Tennisclub Walcheren, LTC de Westkaap en LTV Lewedorp. Daarbij geef ik ook nog 2 dagen les op Schouwen-Duiveland voor een tennisschool.

Naast het lesgeven speel ik competitie en af en toe nog een toernooi. Dit seizoen speel ik voor Veere HEREN 1 (zaterdag) .


Ik kijk er naar uit om samen te werken met Tennisschool Smit. Ik ga op de donderdagen de lessen verzorgen op TV Veere.

Ik zie jullie graag allemaal op de tennisbaan!

 

forehand Ferry.jpg

Mijn naam is Peter van Gorsel, 32 jaar, geboren en woonachtig in Middelburg. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 2 jaar, waar vrijwel al mijn vrije tijd naartoe gaat!  Sommige van jullie zullen mij wellicht kennen aangezien ik sinds 2013 ben begonnen met tennissen bij TC Souburg. Nadat ik altijd heb gevoetbald, heb ik in Tennis mijn 2e liefde gevonden en heb ik de switch geleidelijk gemaakt waardoor ik me nu volledig focus op het tennis.

 

Deze zomer heb ik de keuze gemaakt om een opleiding te startten bij de KNLTB, namelijk die van Tennisleraar A. Dankzij mijn passie voor tennis en de wil om dit over te brengen aan nieuwkomers in de sport, was de keuze voor mij makkelijk om deze stap te nemen. Sinds september ben ik begonnen aan deze opleiding en tevens met het stagelopen bij Jasper. Sinds begin oktober geef ik 2 dagen zelfstandig les bij TC Souburg voor Tennisschool Smit. Jullie zullen mij als het goed is dus vanaf nu regelmatig tegenkomen op de baan, dus tot snel allemaal!

Peter introductie.png
bottom of page